Design:
Tworzenie stron WWW

Garnki Zepter

Maksutavat
Checkout - Oma maksutapa kaikille

Yrityksestä

Juhokusti (y-tunnus 2355726-6) on Joensuusta käsin toimiva verkkokauppa joka jälleenmyy lähinnä lasten vaatteita, lahjatavaroita, lastentarvikkeita sekä nauhoja ja ompelumerkkejä.

Valikoimamme on laaja ja haluamme tarjota laadukkaita, värikkäitä sekä lapsenmielisiä tuotteita asiakkaillemme. Toimintatapanamme on että tiedämme mitä myymme - siispä kaikki tuotteet käyvät läpi oman seulamme ja vain sen läpäisseitä otetaan puodin valikoimiin. Koekäytämme tuotteita jotta niiden eri ominaisuudet tulisivat tietoomme, kuten myös mahdolliset virheet tai ongelmat tuotteissa. Haluamme antaa lapsille mahdollisuuden olla lapsia joten tuotteemme ovat myös sen mukaisia väreineen sekä kuoseineen!

Kaikki tuotteemme löytyvät suoraan varastosta joten emme myy laisinkaan ennakkoon - osa tilatuista tuotteista jää nimittäin turhan usein valmistajilta saamatta joten emme halua asiakkaidemme pettyvän ja jäävän siinä suhteessa tyhjin käsin mikäli ostettu/maksettu tuote ei saavukaan.

Asiakaspalvelu on meille erittäin tärkeää! Pyrimme vastaamaan asiakkaiden yhteydenottoihin mahdollisimman pian sekä ratkomaan mahdolliset ongelmat nopeasti. Tilaukset pyrimme toimittamaan myös rivakasti tilauksen sekä maksun kirjauduttua järjestelmäämme. Mottomme on että tyhmiä kysymyksiä ei olekaan, joten kaikki kysymykset - tuntui ne kuinka vähäpätöisiltä tahansa - otetaan avosylin vastaan. Parempi kysyä kuin katua ja murehtia itse!


Otamme mielellämme asiakkailta vastaan palautetta, jotta voimme kehittää tuotteitamme, valikoimaamme, asiakaspalvelua, www-sivuja ym. Yhteyttä voit ottaa esimerkiksi yhteystietolomakkeen kautta tai vaikka sähköpostitse: info@juhokustiina.com.

Tervetuloa ostoksille!


lapsenmielisin terveisin
Juhokustin väki

Powered By OpenCart
Juhokusti © 2024