Design:
Tworzenie stron WWW

Garnki Zepter

Tuotemerkit

Taaperokyltti 3-in-1 Englanti, keltainen

Taaperokyltti 3-in-1 Englanti, keltainen
Valmistaja: Muotokieli
Tuotekoodi: Muotokieli12
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 5,95€
Määrä:  Lisää koriin
   - TAI -   

Taaperokyltti on tärkeä ja hyödyllinen apuväline jokaisen lapsiperheen matkoille ja arkeen.

Taaperokyltissä vanhemman yhteystiedot kulkevat lapsen mukana!  Kyltin voi kiinnittää mukana tulevalla palloketjulla lapsen vaatteisiin – housun lenksuun, napinläpeen tai vetoketjuun – tai pujottaa vaikkapa suoraan kengännauhaan tai laittaa sellaisenaan taskuun. Taaperokylttiin voit itse täydentää oman puhelinnumerosi ja se on sen jälkeen heti käyttövalmis!

Taaperokyltti tulee näppärässä kolmen kappaleen paketissa. Kappaleet napsahtavat helposti irti toisistaan ja niissä jokaisessa on erillinen kirjoituspinta puhelinnumeroita varten. Kirjoituspintaan voi kirjoittaa joko vedenkestävällä tussilla tai tavallisella kuulakärkikynällä. Kynän jälki kestää pinnassa hyvin, eikä suttaannu.

Kyltit valmistetaan biohajoavasta muovista. Materiaali on ohutta ja taipuisaa, mutta käytössä kestävää ja erityisen laadukasta. Tuote kestää hyvin myös roiskeita, joten sitä voi käyttää huoletta myös rannalla ja vesipuistossa. Kylttien pinta on kauniin mattaviimeistelty ja kylteissä on värillinen painatus. Kylteissä seikkailevat suloiset hahmot ovat Kirsti Pusan kuvittamia.

Tekstit kylteissä ovat seuraavat :
– If I am lost, please call:
– My parents:
– This luggage is mine:


Pakettiin sisältyy 1 kortti (koko: 86mm x 54mm), josta taittamalla irtoaa kolme erillistä pientä kylttiä. Kolme pientä kylttiä ovat kukin mitoiltaan 3cm x 5,4 cm. Materiaalin paksuus on 0,7 mm.

Lisäksi mukana tulee 3 kpl palloketjuja, joilla Taaperokyltin voi kiinnittää haluamaansa paikkaan. Palloketjuissa on napakka kiinnitysmekanismi ja ne voi avata ja sulkea uudelleen.

Powered By OpenCart
Juhokusti © 2024